Nagrade i priznanja za naše učenike

Povodom Dana škole organiziran je likovni konkurs za učenike I-IV razreda na temu: “Škola kakvu želim”. Prvo mjesto osvojila je učenica Aylin Zambaković I-2, drugo mjesto Irma Delahmet IV-2 i treće mjesto osvojio je Džafer Rujanac III-1.
Na literarnom konkursu održanom povodom Dana škole, učenici Ajša Alihodžić VIII-2 i Rijad Lepir VIII-1 podijelili su prvo mjesto. Ajša je napisala divnu pjesmu o našoj školi, a Rijad je u svom sastavu pisao o svojoj viziji škole.
Nagrađeni su i učenici koji su ostvarili zapažene razultate na takmičenjima i time doprinijeli afirmaciji škole, kao i najbolji učenici IX-ih razreda. To su: Džejna Gluhić VII-1, Ajla Planić VII-1, Rijad Šopović VII-1, Amina Pecikoza VII-2, Rejhan Ličina VII-2, Ema Balenović VII-2, Sajra Gudić VII-2, Amina Komarica VII-2, Lara Hamzić VIII-2, Bakir Čoko IX-1, Amera Šačić IX -1, Hana Hajdarević IX-1, Džejla Krilo IX-1, Nejla Planić IX-1, Nejla Reković IX-1, Benjamin Zolj IX-1, Lejla Zurapi IX-2 i Lamija Petrović IX-2.

Učenicima je danas na svečanosti direktor škole Emir Prljača dodijelio priznanja i nagrade. Čestitao im je u ime škole, uposlenika i lično ime, te maturantima poručio da ulaze u svijet odraslih i da im na tom putu želi mnogo sreće.
Horska sekcija je himnom naše škole otvorila ovaj divni i zasluženi znak pažnje za nagrađene učenike:
https://drive.google.com/…/1pjawAuqZQF9fk3TSP0E…/view…

FOTOGRAFIJE SA SVEČANOSTI ZA DODJELU NAGRADA I POHVALA

Čestitamo učenicima i želimo im još puno uspješnih učešća na konkursima i takmičenjima i osvojenih nagrada.

.

.